NæringsEiendom

Anders Solaas, direktør for utleie og eiendomsutvikling i Entra, er glad for at en stor andel av deres kunder fornyer leiekontraktene.

To store leiekontrakter til Entra

Rett før nyttår signerte Entra to store leiekontrakter.

Silje Rønne

tirsdag 2. januar 2018 11:49 (Oppdatert 2. januar 2018 11:49)

Med 97,2 prosent utleiegrad i utgangen av 2017, er Anders Solaas, direktør for utleie og eiendomsutvikling i Entra, svært fornøyd med fjoråret.

– Leiemarkedet har vært meget bra for oss i 2017. Vi ferdigstilte både Sundtkvartalet i Oslo og Media City Bergen i løpet av året. Som man kan se av utleiegraden ved utgangen av 2017 har vi klart å treffe veldig bra i markedet og fått leid ut det aller meste, sier han.

Rett før jul fornyet Via Egencia leiekontrakten i Cort Adelers gate 30 i Oslo. Arealet er på 4.120 kvadratmeter, og kontrakten går ut i september 2022. Kontordelen i bygget er nå 85 prosent utleid.

– Cort Adelers gate 30 er en meget god lokasjon hvor vi gjør en del investeringer for at det skal bli et attraktivt produkt. Det er veldig hyggelig at Via Egencia tydeligvis verdsetter de grepene vi gjør og velger å bli hos Entra, sier Solaas.

Norconsult har også utvidet sin leiekontrakt med 1.950 kvadratmeter i bygg 3 på Kjørbo i Sandvika. Leiekontrakten går ut i 2028.

– Markedet fra Lysaker og utover er fortsatt preget av en del ledighet og stor konkurranse. Vi er derfor ekstra fornøyde med at vi i Entra er så godt som full​t utleid i hele Sandvika. På Kjørbo er det nå ingen ledighet, påpeker utleiedirektøren.

– Vi gleder oss over den store andelen av kunder som velger å fornye kontraktene med Entra. Et godt eksempel er Via Egencia og Norconsult. To gode kunder som har vært lenge hos Entra og som velger å bli med videre. Vi håper og tror at årsaken ligger i det daglige arbeidet vi gjør i hele organisasjonen for å gi våre kunder og deres medarbeidere en best mulig arbeidshverdag. Her er vi sterke, men skal bli enda bedre. Som kunde av Entra skal du føle at du mister mye hvis du flytter ut, avslutter han.

 

 

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017