NæringsEiendom

Forusparken 2 henter en ny leietaker. Denne gangen fra sentrum.

KPMG til Forus

2020park har fått inn KPMG som leietaker i Forusparken 2. KPMG flytter fra Nordeas eiendom i Stavanger sentrum.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 5. desember 2017 8:03 (Oppdatert 4. desember 2017 10:36)

I et knallhardt kontormarked i Stavanger-regionen har sentrum holdt seg godt sammenlignet med Forus og Hinna Park. Men nå tar rådgiverne i revisjonsfirmaet KPMG veien fra Nordea Livs eiendom Verksgata 1A i Stavanger sentrum til Forus. 2020park har tegnet en leieavtale med KPMG for leie av lokaler til KPMGs Stavanger-kontor i Forusparken 2. Leieavtalen varer til 31. mars 2030.

– 2020park skal bli Stavanger-regionens triveligste kontorpark, som gjennom bærekraftige og innovative løsninger legger til rette for at parkens innbyggere og brukere opplever trivsel og effektivitet. Funksjonelle og miljøvennlige bygg skal gi fornøyde brukere. Vår filosofi tilsier at godt innemiljø, tilrettelagte arealer, tilrettelegging for syklende, joggende og gående er suksessfaktorer som har stor påvirkning på arbeidsglede og produktivitet, sier Jarl Endre Egeland i 2020park.

Forusparken 2 er et nytt BREEAM NOR Excellent-sertifisert bygg med leietakere som Skanska, Skatteklagenemnda, Compass Group, Prosafe, Regus, SWECO og IBM. Bygget har høy arealeffektivitet. Ifølge Egeland har atkomst, beliggenhet, nærhet til kundeporteføljen og nærhet til eksisterende og planlagte kollektivtilbud vært blant grunnene til at KPMG valgte Forusparken 2.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017