NæringsEiendom

Forusparken 2 henter en ny leietaker. Denne gangen fra sentrum.

KPMG til Forus

2020park har fått inn KPMG som leietaker i Forusparken 2. KPMG flytter fra Nordeas eiendom i Stavanger sentrum.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 5. desember 2017 8:03 (Oppdatert 4. desember 2017 10:36)

I et knallhardt kontormarked i Stavanger-regionen har sentrum holdt seg godt sammenlignet med Forus og Hinna Park. Men nå tar rådgiverne i revisjonsfirmaet KPMG veien fra Nordea Livs eiendom Verksgata 1A i Stavanger sentrum til Forus. 2020park har tegnet en leieavtale med KPMG for leie av lokaler til KPMGs Stavanger-kontor i Forusparken 2. Leieavtalen varer til 31. mars 2030.

– 2020park skal bli Stavanger-regionens triveligste kontorpark, som gjennom bærekraftige og innovative løsninger legger til rette for at parkens innbyggere og brukere opplever trivsel og effektivitet. Funksjonelle og miljøvennlige bygg skal gi fornøyde brukere. Vår filosofi tilsier at godt innemiljø, tilrettelagte arealer, tilrettelegging for syklende, joggende og gående er suksessfaktorer som har stor påvirkning på arbeidsglede og produktivitet, sier Jarl Endre Egeland i 2020park.

Forusparken 2 er et nytt BREEAM NOR Excellent-sertifisert bygg med leietakere som Skanska, Skatteklagenemnda, Compass Group, Prosafe, Regus, SWECO og IBM. Bygget har høy arealeffektivitet. Ifølge Egeland har atkomst, beliggenhet, nærhet til kundeporteføljen og nærhet til eksisterende og planlagte kollektivtilbud vært blant grunnene til at KPMG valgte Forusparken 2.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

Ny internasjonal kjede til Oslo

Nyheter / torsdag 14. desember 2017

Nytt hotell i Stordalens portefølje

Nyheter / onsdag 13. desember 2017

Stadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskap

Nyheter / tirsdag 12. desember 2017

Utleier med fokus på forutsigbarhet

Nyheter / mandag 11. desember 2017

Smaken av Mexico til Tjuvholmen

Nyheter / fredag 8. desember 2017

Fra dings til intelligens

Nyheter / torsdag 7. desember 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Smaken av Mexico til TjuvholmenSmaken av Mexico til Tjuvholmen 8. desember 2017
Utleier med fokus på forutsigbarhetUtleier med fokus på forutsigbarhet 11. desember 2017
Stadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskapStadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskap 12. desember 2017