NæringsEiendom

Skisse av nytt hovedkontor og lagerbygg for Berggård Amundsen&Co på Langhus, Ski kommune.

Nytt hovedkontor og lagerbygg

Nylig signerte Anthon B. Nilsen Eiendom AS leiekontrakt på nytt moderne hovedkontor og lagerbygg med Berggård Amundsen & Co. AS.

Silje Rønne

mandag 4. desember 2017 8:10 (Oppdatert 4. desember 2017 7:11)

Det nye bygget skal lokaliseres i Berghagan Næringspark som ligger i forlengelsen av Regnbuen Næringspark på Langhus i Ski kommune.

Berggård Amundsen (BA) er landets eneste landsdekkende elektrogrossist med norsk eierskap. Selskapet er i vekst og omsatte i 2016 for 1,7 milliarder. BA er en komplett elektroleverandør og deres primære kunder er elektroinstallatører, energiverk og industrien. Selskapet satser på fornybar energi og er markedsdriver på solenergi og ladestasjoner for elbiler. Resultatet er sterk vekst på disse områdene samt at BA bidrar til et «grønnere» Norge.

Ifølge Anthon B Nilsen Eiendom er Regnbuen/Berghagan næringspark ett av de mest attraktive lager/logistikkområdene i Stor-Oslo.  Flesteparten av logistikkeiendommene her er enbrukerbygg av høy standard som huser store, solide virksomheter. Området anses som det mest sentrale området syd for Oslo i forhold til Oslo som marked.

Berggård Amundsen & Co. AS blir ved ferdigstillelse nabo med Interfrukt bygget som også ble bygget av Anthon B Nilsen Eiendom. Kontor og lagerbygget blir på totalt ca. 14.000 m2, hvorav ca. 1.800 m2 er hovedkontor og resterende er lager. Det jobbes mot en oppstart av bygging i januar 2018, med endelig ferdigstillelse sommer 2019.

 

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

Ny internasjonal kjede til Oslo

Nyheter / torsdag 14. desember 2017

Nytt hotell i Stordalens portefølje

Nyheter / onsdag 13. desember 2017

Stadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskap

Nyheter / tirsdag 12. desember 2017

Utleier med fokus på forutsigbarhet

Nyheter / mandag 11. desember 2017

Smaken av Mexico til Tjuvholmen

Nyheter / fredag 8. desember 2017

Fra dings til intelligens

Nyheter / torsdag 7. desember 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Smaken av Mexico til TjuvholmenSmaken av Mexico til Tjuvholmen 8. desember 2017
Utleier med fokus på forutsigbarhetUtleier med fokus på forutsigbarhet 11. desember 2017
Stadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskapStadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskap 12. desember 2017