NæringsEiendom

Regus åpner to nye kontorer i Oslo. Thomas Weeden, Norgessjef i Regus opplever stor etterspørsel etter fleksible kontorlokaler.

Regus åpner to nye sentre

Den internasjonale kontorhotell-kjeden International Workplace Group (IWG) åpner to nye Regus-kontorer i Oslo.

Silje Rønne

torsdag 9. november 2017 11:15 (Oppdatert 9. november 2017 11:19)

I et arbeidsmarked i sterk endring, ønsker stadig flere bedrifter seg fleksible arbeidsplasser.

Vi ser en stor økning i interessen for fleksible kontorløsninger i Oslo og åpner derfor to nye sentre. Vi satser stort på det norske markedet, og ønsker å fortsette å vokse over hele landet, sier Thomas Weeden, Norgessjef i Regus.

I over 25 år har Regus tilbudt fleksible kontorløsninger for bedrifter over hele verden. I en tid der konkurransen drastisk øker gjennom digitalisering og automatisering er det ikke lenger spørsmål om hvorvidt fleksible arbeidsplasser med et bredt tjenestespekter er nyttig – men hvorfor ikke flere har implementert det.

–Nye selskap har helt andre krav til kontorer enn hva man hadde før. Utviklingen går raskere, og mange bedrifter foretrekker kortere leiekontrakter for bedre å kunne tilpasse virksomheten til markedssituasjonen, sier Weeden og fortsetter: – Det å leie lokaler hos Regus gir en helt annen fleksibilitet enn tradisjonelle leiekontrakter – samtidig som vi tar hånd om hele driften slik at kunden kan ha fokus på sin kjernevirksomhet.

Sentral beliggenhet

Begge sentrene har sentral beliggenhet – det ene på Helsfyr, i et av byens raskest voksende områder knappe 20 minutter med t-bane fra sentralstasjonen. Det andre senteret ligger i Karenslyst Allé på Skøyen, i et av Oslos mest pulserende og livlige område. Begge sentrene byr på hyggelige og moderne kontorlokaler, velutstyrte møte- og konferanserom samt resepsjon og fellesarealer.

Kundene våre kommer til å kjenne igjen de kvalitetene som etter hvert har blitt synonymt med Regus-kontorene, avslutter Weeden.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

– Vi treffes på Torget

Nyheter / torsdag 23. november 2017

Chatbots er i fokus som aldri før

Nyheter / onsdag 22. november 2017

Byr på utfordringer

Nyheter / tirsdag 21. november 2017

Youngstorget 3

Nyheter / mandag 20. november 2017

Tar imot gjestene i skyen

Nyheter / fredag 17. november 2017

Fullt utleid

Nyheter / torsdag 16. november 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Youngstorget 3Youngstorget 3 20. november 2017
Byr på utfordringerByr på utfordringer 21. november 2017
Tar imot gjestene i skyenTar imot gjestene i skyen 17. november 2017