NæringsEiendom

EFG Mingle er en modulbasert sofa fra EFG, designet i samarbeid med KnudsenBergHindenes.

Liten og kompakt

Uten å gå på bekostning av komfort.

Silje Rønne

tirsdag 7. november 2017 12:55 (Oppdatert 7. november 2017 12:55)

EFG ga de norske designerne KnudsenBergHindenes utfordringen: «Hvor liten og kompakt kan en sofa bli, uten at det skal gå på bekostning av komforten.» Resultatet er EFG Mingle, et modulbasert sofakonsept.

– Formspråket på EGF Mingle er enkelt, med noen få, utvalgte detaljer som gir sofaen karakter, sier møbeldesigner Steinar Hindenes, i KnudsenBergHindenes. Han beskriver designet som noe dempet, for at sofaen skal passe inn i mange ulike miljøer.

EFG Mingle vil med sitt fleksible design innfri kravene til et moderne miljø, enten det er på et kontor, i en resepsjon, på en skole, eller på et helse- og omsorgsforetak. Modulene kan varieres i et uendelig antall kombinasjoner av buede og rette former. Med høye og lave sidevanger kan man skape lukkede rom, åpne rom, små rom og store rom.

Miljø i fokus

– I tillegg til å tilby en komfortabel og estetisk tiltalende modulær sofa, har vi også søkt å oppnå effektivitet, særlig når det gjelder funksjonalitet, men også med tanke på transport og materialer, sier Johan Björkman, produktsjef for EFG.

Miljøperspektivet er en selvfølge. Alle EFG produkter er EFG Mingle designet og produsert i henhold til internasjonale miljøstandarder.

 

 

 

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017