NæringsEiendom

Norconsult åpner kontor på Lillestrøm

Silje Rønne

mandag 6. november 2017 8:10 (Oppdatert 2. november 2017 11:15)

– Lokal tilstedeværelse og stor etterspørsel etter våre tjenester på Romerike er bakgrunnen for nysatsningen, sier prosjektleder Tor Håkonsen i Norconsult.

Økning i etterspørsel fra offentlige og private kunder gjør at Lillestrøm-kontoret også har behov for å rekruttere flere medarbeidere. Kontoret har allerede bred kompetanse innen vann- og avløp, brannteknikk og byggeteknikk, men søker nå etter flere medarbeidere med erfaring innen ulike fagfelt som kan bidra til å bygge opp et solid tverrfaglig tilbud i Lillestrøm. Totalt ansetter Norconsult om lag 200 – 250 nye medarbeidere årlig.

Eirik Rismyhr er ansatt som ny kontorleder for kontoret på Lillestrøm fra og med 1. november. Rismyhr kommer fra stilling som driftssjef på Nedre Romerike Avløpsselskap IKS og har erfaring fra både kommunale og private selskap i Vannbransjen.

Nylig holdt Norconsult offisiell åpning av kontorlokalene med mange gjester fra kunder, entreprenører og konkurrenter. Kontoret er godt utstyrt med riktig teknologi og tilrettelegger for god samhandling og tverrfaglig prosjektarbeid. Det er plass til ca. 30 medarbeidere i de nye lokalene i Portalbygget i Tærudgaten 16 i Lillestrøm.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017