NæringsEiendom

Norconsult åpner kontor på Lillestrøm

Silje Rønne

mandag 6. november 2017 8:10 (Oppdatert 2. november 2017 11:15)

– Lokal tilstedeværelse og stor etterspørsel etter våre tjenester på Romerike er bakgrunnen for nysatsningen, sier prosjektleder Tor Håkonsen i Norconsult.

Økning i etterspørsel fra offentlige og private kunder gjør at Lillestrøm-kontoret også har behov for å rekruttere flere medarbeidere. Kontoret har allerede bred kompetanse innen vann- og avløp, brannteknikk og byggeteknikk, men søker nå etter flere medarbeidere med erfaring innen ulike fagfelt som kan bidra til å bygge opp et solid tverrfaglig tilbud i Lillestrøm. Totalt ansetter Norconsult om lag 200 – 250 nye medarbeidere årlig.

Eirik Rismyhr er ansatt som ny kontorleder for kontoret på Lillestrøm fra og med 1. november. Rismyhr kommer fra stilling som driftssjef på Nedre Romerike Avløpsselskap IKS og har erfaring fra både kommunale og private selskap i Vannbransjen.

Nylig holdt Norconsult offisiell åpning av kontorlokalene med mange gjester fra kunder, entreprenører og konkurrenter. Kontoret er godt utstyrt med riktig teknologi og tilrettelegger for god samhandling og tverrfaglig prosjektarbeid. Det er plass til ca. 30 medarbeidere i de nye lokalene i Portalbygget i Tærudgaten 16 i Lillestrøm.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

– Vi treffes på Torget

Nyheter / torsdag 23. november 2017

Chatbots er i fokus som aldri før

Nyheter / onsdag 22. november 2017

Byr på utfordringer

Nyheter / tirsdag 21. november 2017

Youngstorget 3

Nyheter / mandag 20. november 2017

Tar imot gjestene i skyen

Nyheter / fredag 17. november 2017

Fullt utleid

Nyheter / torsdag 16. november 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Youngstorget 3Youngstorget 3 20. november 2017
Byr på utfordringerByr på utfordringer 21. november 2017
Tar imot gjestene i skyenTar imot gjestene i skyen 17. november 2017