NæringsEiendom

Morgendagens medarbeider: Ekim Safak

Morgendagens medarbeidere

– Hva ønsker de?

Silje Rønne

mandag 16. oktober 2017 11:47 (Oppdatert 16. oktober 2017 11:47)

I hver utgave av NæringsEiendom presenterer vi unge menneskers syn på arbeidsplassen og hvordan de ønsker å jobbe. I denne utgaven har vi snakket med Ekim Safak. Han er 21 år og går på UiO, og studerer utdanningsvitenskap.

– Hvilken arbeidsgiver drømmer du om å jobbe for og hvorfor?

– Regjeringen er min drømmearbeidsgiver, slik at jeg kan jobbe med utdanning på det høyeste nivå, nasjonalt. Jeg drømmer om å bli kunnskapsminister. Senere kunne jeg tenkt meg og jobbet mer internasjonalt, for at alle skal få utdanning, uavhengig av økonomi og bakgrunn. Jeg tror også at Stortinget er en spennende arbeidsplass, der du er tett på de som styrer landet, og har en mulighet til å påvirke.

– Hvordan ønsker du å ha det på arbeidsplassen?

– For meg er det viktigst med dyktige kollegaer, jeg ønsker meg en arbeidsplass der jeg kan jobbe med folk som er ledende innenfor sitt felt, slik at jeg hele tiden kan lære og observere hvordan de jobber.

Som kronprins Håkon pleier å si, man må spille ball med de beste for å bli best!

– Hva er den optimale arbeidsformen for deg?

– En 6 timers arbeidsdag der det jobbes beinhardt og effektivt, istedenfor 8 timer med for lange pauser. I Sverige er det gjort en undersøkelse på dette og utfallet var svært positivt.

– Hvordan tror du arbeidslivet vil se ut om 20 år?

– En ting er sikkert, mange jobber vil forsvinne. Arbeidslivet vil nok bli preget av automatisering og digitalisering.

 

 

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017