NæringsEiendom

Monter åpner byggevarehus på Åsane i splitter nye Haukås næringspark i mars 2018.

Optimera satser mer i Bergen

Monter har åpnet byggevarehuset på Åsane i splitter nye Haukås næringspark.

Silje Rønne

fredag 6. oktober 2017 8:11 (Oppdatert 6. oktober 2017 8:14)

Nye Montér Åsane blir bygd på en ti måls tomt i nye Haukås næringspark i Åsane, Bergen. Næringsområdet er i sterk vekst med en ambisjon om å tilby alt på et sted.

– Vi har lenge hatt lyst til å åpne et byggevarehus på Åsane. Nå har vi endelig funnet den perfekte beliggenheten, sier Optimeras regiondirektør for Vestlandet, Ole-Jørgen Mo, og fortsetter: «Det er nemlig viktig for oss å komme dit kunden er. På den måten kan vi tilby en bedre service og forbedre den totale handleopplevelsen.»

I Haukås næringspark får Montér blant annet Cramo og Megaflis som nærmeste naboer. Næringsparken skal stå ferdig i 2018.

På tomten til Montér Åsane skal det bygges 4.300 kvadratmeter med byggevarehus, inkludert en butikk med et bredt utvalg av varer til proff og privatkunder, og en stor og god gjennomkjøringsløsning der varene kan lastes under tak. Dette sikrer at varene holder seg bedre, samt gjør det behageligere for kunder å handle, uavhengig av vær og vind.

– Kundene har tidligere måttet reise enten til Montér Knarvik eller Montér Minde, men nå får de et topp moderne byggevarehus midt i mellom. Målet vårt er å ha den beste byggevarehallen i Bergen med alt som kan tenkes innen trelast og byggevarer – der skal vi være helt rå, sier Mo, og avslutter: «Målet fremover blir å kunne tilby det samme til innbyggerne i hele Hordaland.»

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

God aktivitet på Bryn-Helsfyr

Nyheter / fredag 20. oktober 2017

Sveriges første utekontor

Nyheter / torsdag 19. oktober 2017

Justering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdet

Nyheter / onsdag 18. oktober 2017

Tre nye coworking-tilbud

Nyheter / tirsdag 17. oktober 2017

Morgendagens medarbeidere

Nyheter / mandag 16. oktober 2017

Millenials

Nyheter / fredag 13. oktober 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Justering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdetJustering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdet 18. oktober 2017
Tre nye coworking-tilbudTre nye coworking-tilbud 17. oktober 2017
Morgendagens medarbeidereMorgendagens medarbeidere 16. oktober 2017