NæringsEiendom

«Seabrokers House» i Forusbeen 78, er på 6.000 kvadratmeter og hovedkvarteret for Seabrokers Group og representerer starten på eiendomssatsningen.

Forlenger og flytter til Forus

COSL Drilling Europe forlenger leieavtalen på Forus og Gosh Respond flytter hovedkontoret til området.

Silje Rønne

onsdag 4. oktober 2017 11:05 (Oppdatert 4. oktober 2017 11:07)

Seabrokers Eiendom er blant de største eiendomsaktørene på Forus. Selskapet er blant annet utvikler og eier av mange ikoniske eiendommer ved golfbanen på Forus vest. Ett av dem er «Seabrokers House» i Forusbeen 78. Bygget på 6.000 kvadratmeter er hovedkvarter for Seabrokers Group og representerer starten på eiendomssatsningen.

Fra årsskiftet blir det også hovedkontor og showrom for Gosh Respond, landets største kjede innen profileringsartikler, firmagaver, profil- og arbeidsklær, skilt og dekor. Gosh Respond flytter til Forus fra Madlaveien og skal leie 400 kvadratmeter.

Samtidig har COSL Drilling Europe forlenget leieavtalen på nær 3.000 kvadratmeter i Vestre Svanholmen 4, et ikonisk bygg på 19.000 kvadratmeter. Riggselskapet var en av de første virksomhetene som flyttet inn etter oppføringen i 2008 og er en viktig bidragsyter til det internasjonale kompetansemiljøet i bygget. En rekke internasjonale bedrifter har Vestre Svanholmen 4 som hovedsete i Norge, som PGNiG Norway, Tieto Norway og Cegal.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017