NæringsEiendom

Arbeids- og velferdsdirektoratet flytter til Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr. Ill.: Kristin Jarmund Arkitekter

Enda en offentlig aktør flytter til Helsfyr

Arbeids- og velferdsdirektoratet skal leie 20 600 kvadratmeter i Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 2. oktober 2017 8:25 (Oppdatert 2. oktober 2017 8:25)

Arbeids- og velferdsdirektoratet (Avdir) er i ferd med å samlokalisere organisasjonen og har vært på jakt etter lokaler i over ett års tid. Nå er det klart at de flytter til Helsfyr, og følger dermed etter offentlige leietakere som Statens legemiddelverk, Skatteetaten og Omsorgsbygg.

Avdir har signert en leieavtale på til sammen 20 600 kvadratmeter i Fyrstikkalléen 1. Innflytting blir i 2020. Thomas Bagn, partner og rådgiver i Malling & Co Næringsmegling, har vært rådgiver for utleie av eiendommen.

– Vi mener Helsfyr er en god kontorbeliggenhet, og et attraktivt område for offentlige aktører. Den inngåtte leiekontrakten med Arbeids- og velferdsdirektoratet er stor og viktig for JB Ugland, og vi ser frem til å samarbeide med leietaker om å skape et moderne og godt kontorprosjekt, sier adm.dir. i JB Ugland Eiendom, Bjørn Vedal.

Ett helt bygg ledig

JB Ugland Eiendom er største eier av eiendommen, og utvikler nå til sammen 39 000 kvadratmeter i Fyrstikkalléen 1-3. Prosjektet består av tre nye kontorbygg med sammenvevde fellesarealer. Arbeids- og velferdsdirektoratet skal leie to av byggene. Nå arbeider JB Ugland Eiendom og Malling & Co Næringsmegling med å finne en eller flere leietakere til det siste av de tre byggene.

Navdir var ute etter fleksible lokaler med nøktern, moderne standard. Det var ønskelig med god arealutnyttelse, noe som det nye bygget kan tilby. Opprinnelig søkte Navdir etter 25 000 til 35 000 kvadratmeter.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

God aktivitet på Bryn-Helsfyr

Nyheter / fredag 20. oktober 2017

Sveriges første utekontor

Nyheter / torsdag 19. oktober 2017

Justering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdet

Nyheter / onsdag 18. oktober 2017

Tre nye coworking-tilbud

Nyheter / tirsdag 17. oktober 2017

Morgendagens medarbeidere

Nyheter / mandag 16. oktober 2017

Millenials

Nyheter / fredag 13. oktober 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Justering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdetJustering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdet 18. oktober 2017
Tre nye coworking-tilbudTre nye coworking-tilbud 17. oktober 2017
Morgendagens medarbeidereMorgendagens medarbeidere 16. oktober 2017