NæringsEiendom

Luksusbutikken Kamikaze, har flyttet fra Hegdehaugsveien til Oslo sentrum, der de har etablert to nye konsepter.

To nye luksusbutikker til sentrum

Kamikaze har åpnet to nye luksuskonsepter i Oslo sentrum.

Silje Rønne

mandag 25. september 2017 7:04 (Oppdatert 25. september 2017 7:04)

Etter mer enn 30 år i Hegdehaugsveien flyttet Kamikaze til Oslo sentrum, og blir en del av Promenaden Fashion District.

– Promenaden er stolt av å ønske Kamikaze velkommen inn i Promenaden Fashion District. Kamikaze passer perfekt inn i vår langsiktige strategi om å utvikle Norges high-end shopping distrikt, som består av anerkjente internasjonale retail aktører og merker, sier Annette Lund, Chief Commercial Officer i Promenaden.

Kamikaze Men åpnet tidligere denne måneden i Kongens gate. Den luksuriøse herrebutikken er inspirert av internasjonale konseptbutikker og har blant annet integrert Champagne bar og spennende fotokunst på veggene. Butikken befinner seg på historisk grunn i det gamle ærverdige lokalet til Molstad, et lokale som har vært knyttet til luksus siden 1883. Kamikaze herre har enerett på og fører merker som Tom Ford, Balmain, Versace, Dolce & Gabbana, Dsquared og Brunello Cucinelli.

Kamikaze Luxury Shoes

Etter flere år som en ledende multibrand-butikk for luksus i Oslo, har Kamikaze for dame gjenoppstått i Prinsensgate 21, i de gamle lokalene til urmaker Bjerke, som Kamikaze Luxury Shoes. Kamikaze Luxury Shoes er med denne etableringen den eneste luksusforretningen for sko og vesker med merker som Christian Louboutin, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Gianvito Rossi; Giuseppe Zanotti og Balmain i Oslo.

Kamikaze Luxury Shoes.

– Promenaden Management har gjennom flere år arbeidet strategisk med å utvikle en shopping destinasjon i Oslo sentrum. Området, Promenaden, er Norges fremste destinasjon for mote, skjønnhet, livsstil og luksus. Distriktet dekker deler av Prinsens gate, Nedre slottsgate, Øvre Slottsgate, Akersgata, Kongensgate samt Eger og Steen & Strøm, sier Lund.

 

 

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

Ny internasjonal kjede til Oslo

Nyheter / torsdag 14. desember 2017

Nytt hotell i Stordalens portefølje

Nyheter / onsdag 13. desember 2017

Stadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskap

Nyheter / tirsdag 12. desember 2017

Utleier med fokus på forutsigbarhet

Nyheter / mandag 11. desember 2017

Smaken av Mexico til Tjuvholmen

Nyheter / fredag 8. desember 2017

Fra dings til intelligens

Nyheter / torsdag 7. desember 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Smaken av Mexico til TjuvholmenSmaken av Mexico til Tjuvholmen 8. desember 2017
Utleier med fokus på forutsigbarhetUtleier med fokus på forutsigbarhet 11. desember 2017
Stadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskapStadig flere selskaper ser verdien av kontorfelleskap 12. desember 2017