NæringsEiendom

Luksusbutikken Kamikaze, har flyttet fra Hegdehaugsveien til Oslo sentrum, der de har etablert to nye konsepter.

To nye luksusbutikker til sentrum

Kamikaze har åpnet to nye luksuskonsepter i Oslo sentrum.

Silje Rønne

mandag 25. september 2017 7:04 (Oppdatert 25. september 2017 7:04)

Etter mer enn 30 år i Hegdehaugsveien flyttet Kamikaze til Oslo sentrum, og blir en del av Promenaden Fashion District.

– Promenaden er stolt av å ønske Kamikaze velkommen inn i Promenaden Fashion District. Kamikaze passer perfekt inn i vår langsiktige strategi om å utvikle Norges high-end shopping distrikt, som består av anerkjente internasjonale retail aktører og merker, sier Annette Lund, Chief Commercial Officer i Promenaden.

Kamikaze Men åpnet tidligere denne måneden i Kongens gate. Den luksuriøse herrebutikken er inspirert av internasjonale konseptbutikker og har blant annet integrert Champagne bar og spennende fotokunst på veggene. Butikken befinner seg på historisk grunn i det gamle ærverdige lokalet til Molstad, et lokale som har vært knyttet til luksus siden 1883. Kamikaze herre har enerett på og fører merker som Tom Ford, Balmain, Versace, Dolce & Gabbana, Dsquared og Brunello Cucinelli.

Kamikaze Luxury Shoes

Etter flere år som en ledende multibrand-butikk for luksus i Oslo, har Kamikaze for dame gjenoppstått i Prinsensgate 21, i de gamle lokalene til urmaker Bjerke, som Kamikaze Luxury Shoes. Kamikaze Luxury Shoes er med denne etableringen den eneste luksusforretningen for sko og vesker med merker som Christian Louboutin, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Gianvito Rossi; Giuseppe Zanotti og Balmain i Oslo.

Kamikaze Luxury Shoes.

– Promenaden Management har gjennom flere år arbeidet strategisk med å utvikle en shopping destinasjon i Oslo sentrum. Området, Promenaden, er Norges fremste destinasjon for mote, skjønnhet, livsstil og luksus. Distriktet dekker deler av Prinsens gate, Nedre slottsgate, Øvre Slottsgate, Akersgata, Kongensgate samt Eger og Steen & Strøm, sier Lund.

 

 

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017