NæringsEiendom

Lånekassen flytter til Fyrstikkalléen 1. Arkitekt.: Kristin Jarmund Arkitekter. Visualisering: 3D Estate

Lånekassen til Helsfyr

Statens Lånekasse for Utdanning flytter fra Økern til Helsfyr.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 12. september 2017 8:04 (Oppdatert 12. september 2017 8:45)

Det var i mars i år at det ble kjent at Statens Lånekasse for utdanning var på jakt etter nye kontorlokaler i Oslo, i kort gangavstand fra kollektivknutepunkt. Søker var på mellom 4200 og 4900 kvadratmeter, og lokalene måtte legge til rette for høy grad av åpne, fleksible og digitale arbeidsplassløsninger. Nå er det klart at Lånekassen har valgt nybygget til JB Ugland Eiendom i Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr. Lånekassen følger dermed etter Arbeids- og velferdsdirektoratet, som har tegnet leiekontrakt på 20 000 kvadratmeter i det nye kontorbygget Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr.
– Kontraktene viser at Helsfyr er en god kontorbeliggenhet, og et attraktivt område for offentlige og private aktører. Vi ser frem til å samarbeide med dem om å skape et moderne og godt kontorprosjekt, sier administrerende direktør i JB Ugland Eiendom, Bjørn Vedal.
Hovedeier for eiendommen er JB Ugland Eiendom AS. Vedal er hyret inn for utvikling og gjennomføring av prosjektet, som er tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter. Thomas Bagn, partner og rådgiver i Malling & Co Næringsmegling, er rådgiver for utleie av eiendommen.
Fyrstikkalléen 1 består av tre nye, sammenvevde kontorbygg med innholdsrike, fremtidsrettede fellesarealer. Lånekassen og Arbeids- og velferdsdirektoratet skal bruke til sammen to av de tre byggene. Ifølge JB Ugland Eiendom er det fortsatt ledige lokaler til nye leietakere i ett énbruker-bygg eller deler av det gjenstående nybygget.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

– Vi treffes på Torget

Nyheter / torsdag 23. november 2017

Chatbots er i fokus som aldri før

Nyheter / onsdag 22. november 2017

Byr på utfordringer

Nyheter / tirsdag 21. november 2017

Youngstorget 3

Nyheter / mandag 20. november 2017

Tar imot gjestene i skyen

Nyheter / fredag 17. november 2017

Fullt utleid

Nyheter / torsdag 16. november 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Youngstorget 3Youngstorget 3 20. november 2017
Byr på utfordringerByr på utfordringer 21. november 2017
Tar imot gjestene i skyenTar imot gjestene i skyen 17. november 2017