NæringsEiendom

Lånekassen flytter til Fyrstikkalléen 1. Arkitekt.: Kristin Jarmund Arkitekter. Visualisering: 3D Estate

Lånekassen til Helsfyr

Statens Lånekasse for Utdanning flytter fra Økern til Helsfyr.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 12. september 2017 8:04 (Oppdatert 12. september 2017 8:45)

Det var i mars i år at det ble kjent at Statens Lånekasse for utdanning var på jakt etter nye kontorlokaler i Oslo, i kort gangavstand fra kollektivknutepunkt. Søker var på mellom 4200 og 4900 kvadratmeter, og lokalene måtte legge til rette for høy grad av åpne, fleksible og digitale arbeidsplassløsninger. Nå er det klart at Lånekassen har valgt nybygget til JB Ugland Eiendom i Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr. Lånekassen følger dermed etter Arbeids- og velferdsdirektoratet, som har tegnet leiekontrakt på 20 000 kvadratmeter i det nye kontorbygget Fyrstikkalléen 1 på Helsfyr.
– Kontraktene viser at Helsfyr er en god kontorbeliggenhet, og et attraktivt område for offentlige og private aktører. Vi ser frem til å samarbeide med dem om å skape et moderne og godt kontorprosjekt, sier administrerende direktør i JB Ugland Eiendom, Bjørn Vedal.
Hovedeier for eiendommen er JB Ugland Eiendom AS. Vedal er hyret inn for utvikling og gjennomføring av prosjektet, som er tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter. Thomas Bagn, partner og rådgiver i Malling & Co Næringsmegling, er rådgiver for utleie av eiendommen.
Fyrstikkalléen 1 består av tre nye, sammenvevde kontorbygg med innholdsrike, fremtidsrettede fellesarealer. Lånekassen og Arbeids- og velferdsdirektoratet skal bruke til sammen to av de tre byggene. Ifølge JB Ugland Eiendom er det fortsatt ledige lokaler til nye leietakere i ett énbruker-bygg eller deler av det gjenstående nybygget.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017