NæringsEiendom

7. august åpnet Fazer en helt ny kantine i Glasmagasinet for KLP.

Åpnet ny personalkantine i Oslo

7. august åpnet Fazer Food Services AS har ny kantine med tilhørende serveringstjenester i Glasmagasinet for KLP.

Silje Rønne

onsdag 9. august 2017 8:25 (Oppdatert 9. august 2017 8:25)

7. august åpnet Fazer en helt ny kantine i Glasmagasinet for KLP. Glasmagasinet har den siste tiden renovert og bygget om hele lokalet. Det ærverdige bygget har lang historie, og den gamle stilen blitt bevart. Fazer skal drifte både kantine og kommersiell cafe i bygget. Åpningen av den kommersielle cafeen vil skje 7. september.

– Vi er veldig glad for samarbeidet med KLP om åpning av personalkantine og kommersiell cafè i de flotte lokalene i Glasmagasinet, og gleder oss til fortsettelsen, sier Åste Haukvik, kommersiell direktør i Fazer Food Services AS.

Daglig leder for avdelingen, og ansatt i Fazer, Kyrre Teisbo har lang bakgrunn fra restaurant- og kommersiell drift, og sammen med sine kollegaer skal han sørge for at gjester og leietakere får en god matopplevelse med hovedfokus på lokale, sesongbaserte råvarer.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017