NæringsEiendom

De nye lokalene til Verisure.

Flytter mot Lysaker

Verisure flytter til Drammensveien 211, midt mellom Skøyen og Lysaker. Der får de ansatte tilgang på barrista og en sushi takeaway-avdeling.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 4. juli 2017 8:11 (Oppdatert 29. juni 2017 10:30)

Boligalarmbedriften Verisure tar et steg nærmere Lysaker når selskapet fra høsten 2017 flytter til Drammensveien 211. Selskapet flytter alarmsentralen fra Trondheim til de nye lokalene, og fra mars 2018 flytter resten av selskapet etter fra deres nåværende lokaler i Drammensveien 175 rett ved Skøyen.

Tekniske krav

Marius Nissen-Lie var leietakerrådgiver i forbindelse med selskapets jakt på nye lokaler. Han forteller at flere ulike alternativ ble vurdert.

– Det var en kombinasjon av gode parkeringsløsninger og at bygget passet veldig bra for Verisure som lå til grunn for valget av lokaler. Verisure etablerer sin alarmsentral i Drammensveien 211. Det stilte mange tekniske krav til bygget som det tilfredsstilte. Pris er også en viktig parameter, sier Nissen-Lie til NæringsEiendom.

Barrista og sushi

Verisure skal leie lokalene i 15 år fremover, og skal bruke 5000 kvadratmeter. Det er Realkapital Investor som forvalter eiendommen som har fått navnet Portal Skøyen.

– Trivsel, helhet og fellesskap er stikkord for Portal Skøyen, som i fellesarealene kombinerer både lobby, lounge, restaurant, kaffebar og scene, sier Anne-Lise Øien i Realkapital Investor.

Hun poengterer samtidig at det er viktig at bygget er levende, og at folk gleder seg til å komme på jobb.

– Vi får inn en Site manager/barrista til vår kaffebar, samt en sushi take-away avdeling levert av Realmat, stedets kantineleverandør, sier Anne-Lise Øien i Realkapital Investor.

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017