NæringsEiendom

Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo storsatser på det internasjonale konferansemarkedet.

Skal sikre seg Nordens største konferanser

Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo satser på det internasjonale konferansemarkedet.

Silje Rønne

torsdag 11. mai 2017 10:00 (Oppdatert 10. mai 2017 15:19)

Med nyoppussede hotellrom, oppdaterte menyer og enda sterkere fokus på møte- og konferansevirksomhet, skal Radisson Blu Plaza Hotel sikre seg de største internasjonale konferansene.

– Vår sentrale beliggenhet og høye servicenivå, i tillegg til at vi er Norges største hotell og har landets største bankettsal, gjør at vi er et naturlig sted for mange store konferanser og kongresser. Vi er straks ferdige med å renovere alle våre hotellrom, samt lobbyen, og i tillegg har vi nye, fristende menyer. Målet er å være enda mer attraktive i det internasjonale markedet, sier Tarje Hellebust, administrerende direktør ved Radisson Blu Plaza Hotel.

De 30 møte- og konferanselokalene hos Radisson Blu Plaza Hotel, i Oslo Sentrum, strekker seg over mer enn 1.800 kvadratmeter. Hotellets nye kjøkkensjef, Jan Dahdji, har nylig skapt et helt nytt møtemat-konsept, basert på «New York deli-style».

– Vi har møte- og konferansesaler til enhver anledning, fra styrerom og grupperom, til Munch Salen som tar 200 personer og Norges største bankettsal med plass til 1.100 personer. Vi tilbereder også fristende møtemat for alle typer arrangementer, med fokus på at det skal være en smakfull opplevelse for alle sanser, forklarer Hellebust.

 Norges største bankettsal

Sonja Henie salen hos Radisson Blu Plaza Hotel er den største bankettsalen i Norge, med plass til opptil 1.100 deltakere. Med 16 ikoniske lysekroner i krystall og tidsriktig design.

– Sonja Henie salen er et flerbruksrom som kan deles inn i tre ulike seksjoner, hvor både scene og dansegulv kan flyttes og utvides. Som Oslos eneste hotell har vi også en egen bilinngang direkte fra bakkeplan, og det ser vi at er veldig populært blant utstillere og forhandlere, sier Hellebust.

Med sine 37 etasjer, er Radisson Blu Plaza Hotel Nord-Europas høyeste og Norges største hotell.

 

 

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

To store leiekontrakter til Entra

Nyheter / tirsdag 2. januar 2018

Det nye Grønland

Nyheter / fredag 29. desember 2017

Kronikk: Byvekst med kvalitet

Nyheter / torsdag 28. desember 2017

Fortetting på Skøyen – boligby på Lysaker

Nyheter / onsdag 27. desember 2017

Store arealer i sentrum

Nyheter / tirsdag 26. desember 2017

Thommessen til VIA

Nyheter / torsdag 21. desember 2017