NæringsEiendom

Bølgen & Moi gjenåpner på Tjuvholmen med 10 minutters lunsjgaranti, eget skalldyrkjøkken, en av Norges beste vinkjellere og spektakulære kunstsamarbeid med Per Fronth og BROSLO. Det nye tilskuddet Bar Bastard skal fylle opp det som blir en av Oslos største uteserveringer.

I ny drakt

Gjenåpner Bølgen & Moi + Bar Bastard på Tjuvholmen

Silje Rønne

fredag 7. april 2017 0:00 (Oppdatert 6. april 2017 16:01)

Ti år etter at de etablerte seg som første restaurant på Tjuvholmen har Bølgen & Moi gitt seg selv blanke ark og laget et helt nytt restaurantkonsept i Tjuvholmen Allé 5. Lista er lagt høyt for å overgå forventningene til turister som har sett og smakt alt, travle jobbfolk og naboer på jakt etter et avslappet og hyggelig stamsted.

- Vi har tenkt på oss selv som gjester og forsøkt å lage vår egen drømmerestaurant. Nå håper vi det faller i smak. Vi skal fortsatt være et brasserie, men med mer sjømat enn før. Menyen blir sesongbasert med internasjonale oppskrifter og norske råvarer. Det er vanskelig å trekke frem en favorittrett, men med et eget, helt nytt skalldyrkjøkken har vi en klar ambisjon om å lage Norges beste skalldyrplateau, sier administrerende direktør i Bølgen & Moi, Harald Berger.

Lokker med lunsjgaranti og kunst

- Vi har trent omtrent hver dag siden vi stengte for å være først ut i Norge med en slik lunsjgaranti. De norske jobblunsjene er effektive, og vi som driver i restaurantbransjen må tilpasse oss det, fastslår Berger.

Han forteller at sansene også vil bli utfordret av utsmykkingen. Per Fronth har laget flere nye verk spesialtilpasset restauranten, som pryder veggene og menyen. På Bar Bastard er kunsten signert BROSLO.

- Vi er svært takknemlige for at Per Fronth og BROSLO takket ja til disse prosjektene. De er fantastiske kunstnere og personer å samarbeide med. Jeg er helt sikker på at vi vil få gjester som kommer tilbake bare for å studere kunsten, sier Berger.

Lanserer retrobar

Etter ombyggingen er det 220 sitteplasser inne, 28 i baren Bar Bastard og hele 350 sitteplasser ute, fordelt på begge langsidene av restauranten. Eier Selvaag Eiendom tror nye Bølgen & Moi på Tjuvholmen vil skape mye liv i gatene igjen når de gjenåpner.

- Vi kunne ikke hatt en bedre inngangsport til Tjuvholmen enn Bølgen & Moi. Det har alltid vært en folkekjær restaurant. Med Bar Bastard og den utvidede uteserveringen er jeg sikker på at Bølgen & Moi vil trekke enda flere gjester til Tjuvholmen, som hele området vil ha glede av, sier markeds- og utleiedirektør Hege Wolff-Skjelbred Hatlemark i Selvaag Eiendom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyhetsbrev NæringsEiendom

Nyhetsbrev fra NæringsEiendom til din e-post

Siste nyheter NæringsEiendom

God aktivitet på Bryn-Helsfyr

Nyheter / fredag 20. oktober 2017

Sveriges første utekontor

Nyheter / torsdag 19. oktober 2017

Justering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdet

Nyheter / onsdag 18. oktober 2017

Tre nye coworking-tilbud

Nyheter / tirsdag 17. oktober 2017

Morgendagens medarbeidere

Nyheter / mandag 16. oktober 2017

Millenials

Nyheter / fredag 13. oktober 2017

Mest leste nyheter NæringsEiendom

Justering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdetJustering til markedsleie ved forlengelse av leieforholdet 18. oktober 2017
Tre nye coworking-tilbudTre nye coworking-tilbud 17. oktober 2017
Morgendagens medarbeidereMorgendagens medarbeidere 16. oktober 2017